Zoeken naar groningen bed and breakfast

groningen bed and breakfast
BB Natuurlijk Noorden.
Informatie: Een Bed and Breakfast in een klassiek herenhuis, gelegen in het hart van de stad Groningen, op een steenworp afstand van het uitgaansgebied, Grote Markt, Martinitoren en het Groninger Museum. Wij bieden twee sfeervolle, ruime suites aan met veel privacy.
Bed and Breakfast Groningen 74 Overnachtingsadressen in Groningen Goedkope Overnachtingen.
Prijsniveau van deze accommodatie.: Bed and Breakfast de Zwartekat. 31628155360 Mobiel / Whatsapp. Bed and Breakfast de Zwarte Kat in Groningen, overnachten in Groningen nog geen 2 kilometer vanaf het centrum. Bed and Breakfast de Zwartekat is geschikt voor max.
Woldstee Bed Breakfast Groningen, het beste uit twee werelden!
BB Woldstee: het beste van twee werelden. Bed Breakfast Woldstee ligt aan de rand van de stad Groningen. Deze unieke ligging biedt het beste van twee werelden. De voormalige boerderij ligt pal naast het natuurgebied de Koningslaagte, onderdeel van het Reitdiepdal van het Groninger Landschap.
BB Albertsmaheert, Noordwolde Groningen.
BB Albertsmaheert is gelegen aan een van de oudste wegen vanuit de stad Groningen richting het noorden, het Hogeland, de Wolddijk genoemd. Deze boerderij was tot 4 jaar geleden nog volledig in bedrijf. Nu runnen de eigenaren Roelof en Ditty de BB.
uiterburen-groningen Just another WordPress site.
Welkom bij BedBreakfast Uiterburen gelegen in het mooie Zuidbroek in Groningen. In de voormalige koestal beschikken wij over 2 comfortabele tweepersoons kamers en een aangenaam appartement voor 2 personen. Zuidbroek valt onder de gemeente Menterwolde. De regio Menterwolde heeft veel toeristische pluspunten. Teveel om op te noemen. Het is mogelijk om vanuit de BedBreakfast allerlei activiteiten te ondernemen. Vraag ons zeker om advies. Vanwege de mooie locatie en de beperkte ruimte is het verstandig om van te voren te reserveren. Bed Breakfast Uiterburen is gevestigd in een prachtige Oldambster boerderij, een rijksmonument, uit ongeveer 1780.
Home Picon Suite Luxury Bed Breakfast Groningen.
De Turftorenstraat zelf, verbindt de Grote Kromme Elleboog met de aan het water gelegen Hoge der A, met zijn monumentale pakhuizen. Picon Suite is de perfecte basis om dit bruisende gedeelte van de stad te ontdekken. Luxury Bed Breakfast. 9712 BR Groningen.
Logement de Kaap, bed en breakfast, bij Leek, Roden, Norg en Groningen Logement de Kaap, bed en breakfast, bij Leek, Roden, Norg en Groningen.
Onze BB Logement de Kaap in Nietap is nieuw, de boerderij uit de jaren 30 is in 2014 helemaal gerestaureerd. Onze Bed Breakfast ligt tussen het landgoed Mensinge in Roden en het landgoed Nienoord in Leek, het gebied De Kop van Drenthe waarin De Kaap ligt is onderdeel van het voormalige landgoed Terheijl. In de omgeving kun je goed fietsen en wandelen, er zijn een aantal leuke musea en op het Leekstermeer zijn diverse watersportmogelijkheden. De gezellige stad Groningen ligt op 17 km afstand.
Bed breakfast in Groningen boek je voordelig bij BNBGRONINGEN.COM.
Alles te lopen. Grote plus zijn de 2 fietsen die inbegrepen zijn. Bed Breakfast Groningen. Klik op de onderstaande button om naar reserveren te gaan. Deel deze pagina via een van de onderstaande opties. Benieuwd naar wat andere mensen vinden?
BB Groningen Holland.
Onze luxueuze en moderne Bed and Breakfast is ingericht in de voormalige werkplaats van een schilder, waar de grote ruimte en de schuine glaskap nog aan herinneren. De BB is een grote ruimte van 50 m2 met een warme houten vloer, voorzien van cv.
Bed Breakfast de Marne.
Er staan bij ons fietsen en scooters klaar waar u gebruik van kunt maken. Voor alle gasten is gratis draadloos internet beschikbaar. Voor een heerlijk weekend of midweek. Voor wandelaars en fietsers. Voor de natuurfotograaf. Bed Breakfast de Marne, Ing.
Pakhuissuites Logeren in Groningen bed and breakfast.
Heerlijke bedden dekbedden, flatscreen tv, volledig ingerichte keuken, koffie, thee en verse scharreleitjes, Wifi, tijdschriften en tegen betaling een eigen parkeerplaats bij het pakhuis. Een warm intiem pakhuisje en zeker een heerlijk plek om te verblijven tijdens een bezoek aan Groningen.

Contacteer ons