Op zoek naar bed and breakfast 1 persoon?

bed and breakfast 1 persoon
Wil je ook goedkoop overnachten in een BB Pieterburen Groningen?
De BB bedden en ontbijt zijn van dezelfde inmiddels beroemde kwaliteit als de comfortkamers en appartementen. Budgetkamer: 6000, per nacht voor 2 personen. Budget plus kamer: 7000, per nacht voor 2 personen. Korting: 1500, op de kamerprijs bij 1 persoon.
Bed and Breakfasts in Nederland Kamermetontbijt.nl.
Bed and breakfast Texel. Deze kameris rustig gelegen aan de rand van het schilderachtige Oosterend in een rustige woonwijk. Bed and breakfast Noordzeekust. Prettig buiten stadsdrukte gelegen accommodatie met een master bedroom en een aangesloten badkamer. Overnachten met hoge kortingen?
Reserveren BB.
Tulpenwijzer Stichting Bed Breakfast Nederland.
Het ontbijt is naast producten van norm 503 voorzien van minimaal een stuk fruit per persoon. Het ontbijt is naast producten van norm 503 voorzien van yoghurt of melk. Gasten krijgen een geserveerd ontbijt geen zelfbediening of buffet. Bij het ontbijt worden streekproducten geserveerd. Het ontbijt bevat producten uit eigen keuken, tuin of erf bijvoorbeeld versgebakken brood, eigengemaakte jam of een eitje van eigen kippen. Voor ieder gezelschap is een eigen ontbijttafel beschikbaar. Gasten hebben meerdere keuzemogelijkheden voor de plaats van het ontbijt bijvoorbeeld op de kamer, in de ontbijtruimte of op het terras. Bij het ontbijt wordt vers geperst sap geserveerd. Netheid en Onderhoud. De gastenkamers/ appartementen, badkamers, gemeenschappelijke en/ of ontbijtruimtes zijn schoon. De gastenkamers/ appartementen, badkamers, gemeenschappelijke en/of ontbijtruimtes verkeren in voldoende staat van onderhoud. De inrichting van de gastenkamers/ appartementen, badkamers, gemeenschappelijke en/ of ontbijtruimtes is ordelijk en netjes. Volledige vloerbedekking tapijt, hout, parket, laminaat, marmoleum, vinyl of vloeren met vloerverwarming. De gastvrijheid en dienstbaarheid van de gastheer of vrouw voldoen aan realistische verwachtingen van gasten. Voldoende informatie over de omgeving ligt in het Bed Breakfast ter inzage.
Bed Breakfast in natuurgebied bij Epe 0 personen Gelderland Veluwe Nederland Christelijkevakantiesite.nl.
5000, voor 1 persoon incl. 6000, voor 2 personen incl. Op het eigen terrein kan er in de zomer gebruik gemaakt worden van het zwembad en sauna sauna tegen vergoeding. Zeer rustig gelegen in stiltegebied, grenzend aan natuurgebied. Het dierenpark Wissel ligt op loopafstand. Verder in de regio het Veluwemeer met Walibi en het Dolfinarium in Harderwijk. Apeldoorn met de Julianatoren, Berg en Bos en de Apenheul en nog vele andere attracties in de buurt. Sauna de Veluwse Bron ligt slechts op enkele kilometers afstand. Verder zijn er legio mogelijkheden voor wandelen, wildspeurtochten, fietsen, zwemmen, zonnen, surfen enz. Zie verdere informatie en foto's.: Inbegrepen en bijkomende kosten. Inbegrepen Niet inbegrepen. klik op de tabjes boven de kalender om naar de volgende maanden te gaan. klik op de tabjes boven de kalender om naar de volgende maanden te gaan. klik op de tabjes boven de kalender om naar de volgende maanden te gaan. Klik voor een grotere weergave. Reserveren Info aanvragen. Ja, ik wil graag Bed Breakfast in natuurgebied bij Epe reserveren.
Tarieven Bed and Breakfast Claercamp.
Bed and Breakfast Claercamp. Geniet dagelijks van de rust en natuur om u heen. Tips en Links. English German contact. Voor vrijblijvende reserveringsaanvraag: Reserveren. 1 overnachting voor 2 personen 87.50. 2 of meer overnachtingen voor 2 personen 77.50. 3e persoon op kamer de" schiere monnik" 30.00.
Bed and breakfast Nijmegen: t Veerhuis.
Bed and Breakfast het veerhuis in Ooij. Logeren en ontspannen aan de dijk even buiten de stad. Het voormalig café t Veerhuis ademt de sfeer van een rijke historie waar u zich waant in voorbij tijden met de luxe van nu.
BB Tienhoven.
Bed Breakfast op een unieke locatie in het Reestdal in Drenthe. Bed Breakfast op een unieke locatie in het Reestdal in Drenthe.
Beddengoed kunt u zelf mee te nemen, maar voor 500, per bed, verzorgen wij dat voor u! U kunt gebruik maken van het sanitairgebouw, waar sensordouches zijn en voldoende toiletten. Prijzen Bed Breakfast.: BB 1 persoon 5400., BB 2 personen 6000.,
Untitled Untitled Untitled Document. Document. Document.
Welkom! Welkom Meer bij info. Bed English. and Breakfast Stadspark. 1 persoon 32 euro per nacht. 2 personen 54 euro per nacht. 10% korting bij meer dan 7 aaneengesloten nachten. voor 28 euro kan een stretcher/matras bijgeplaatst worden. De prijzen voor een overnachting zijn inclusief toeristenbelasting en verder zonder verborgen reserverings en administratiekosten.
Overzicht Bed en Breakfast op Ameland.
Alle Bed en Breakfast kamers met actuele Beschikbaarheid op Ameland. op-Ameland.nl is onderdeel van op-Vakantie.nl LangsdeKust.nl opdeWadden.nl op-Ameland.nl. BB met 2 kamers in Buren. De Vuurtoren kamer. 2 persoons logies op 250 m van het centrum van Hollum. twee 2 persoons BB slaapkamers in het dorp Buren.

Contacteer ons