Meer resultaten voor bed and breakfast overnemen

bed and breakfast overnemen
Finca te koop in Andalusie, Spanje.
heeft dorpshuizen, finca's' en cortijo's' villa's' bed and breakfasts, plattelandshotels, restaurants en ander Spaans onroerend goed te koop in Antequera, Almogia, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Villanueva de la Concepcion, Villanueva del Rosario, Villanueva del Trabuco en elders in landelijk Axarquia, de provincie Malaga, de Costa del Sol en het binnenland van Andalusi, Spanje.
gîtes/ chambres d'hôtes' Frankrijk te koop.
EUR 299.50000, Een bijzonder huis op een mooie locatie waarin een goed lopende chambres d'hotes' met veel. EUR 349.00000, Exclusief mandaat In een gehucht van twee woningen en in de rust en het groen van de Pays des. EUR 2.925.00000, BED EN BRAEKFAST, CHARMANTE GITES IN SCHITTEREND GEBOUW gebouwd in de XVIIIe eeuw!
BB Te Koop B B Overijssel.
U kunt het zich hier in deze bed en breakfast dus zo aangenaam maken als u zelf wilt. Stel uw eigen massage arrangement samen, vele activiteiten zijn hier met elkaar te combineren. Voor massages geldt een avond tarief van 7.50 p/p na 16.00 uur en in het weekend. This website is powered and sponsored by Orchid Design Studio.
46 x Bed and breakfast te koop in Valencia Spanje.
Casa Huerto is a charming and well appointed Villa in a much sought after valley just one mile from the pretty village of Encebras which has a thriving Spanish and ex-pat community. There is a water fountain, bar/restaurant, a church, a monastery and a Village Hall where Festivals and events are he Lees Verder.
Huizen en Kamers Buitenland Overige soorten Marktplaats.nl.
3 kamers 50 m Verkoop zonder makelaar. Prachtig gelegen Bed and Breakfast te koop in Portugal. Op anderhalf uur rijden van porto en een half uurtje van viseu ligt dit fraaie zonnige bed and breakfast, welke in zijn geheel te koop wordt aangeboden.
Grootste Bed BB and Te Breakfast Koop-aanbod overnemen? 50 30 x x van BB Nederland Te Gratis Koop vergelijken! in Nederland.
Daarnaast kan het overnemen van een bed and breakfast gunstig zijn, als de bed and breakfast al een goede naam heeft opgebouwd en daardoor mogelijk ook een bepaalde bezettingsgraad heeft. Daarnaast is het voordelig dat bij het kopen van een bestaande Bed and Breakfast meestal al vergunningen of inschrijvingen bij de gemeente geregeld zijn.
Help we starten een Bed and Breakfast Belangenorganisatie.
Help we starten een Bed and Breakfast. Het is toch echt dè ultieme droom van echte avonturiers en levensgenieters: het starten van een Bed and Breakfast BB in het buitenland. Tv-programmas springen er handig op in, want het is toch vermakelijk om initiatiefnemers te volgen tijdens het opzetten en ondernemen van een BB.
Bed and Breakfast beginnen? Bed and Breakfast kopen of verkopen?
Bed and Breakfast. Bed Breakfast, over tafel laken en servet. De Engelse term Bed Breakfast BB is de algemene term voor een particuliere woning waarvan de eigenaar één of meerdere gastenkamer en/of zelfstandige units voor een korte periode verhuurt, op basis van logies en ontbijt.
Bed Bed and and breakfast, breakfast, hotel hotel of of groepsaccommodatie groepsaccommodatie kopen kopen of of verkopen verkopen BB, BB, hotel hotel of of groepsaccommodatie groepsaccommodatie kopen kopen een een droom.maak droom.maak hem hem waar! waar!
Al meerdere jaren een begrip in het prachtige zuiden van de Belgische Ardennen. BB, hotel of groepsaccommodatie kopen een droom.maak hem waar! Zoeken naar: Zoeken. BB, hotel, groepsaccommodatie, kopen, te, koop, verkopen, bed, and, breakfast, restaurant, bar, horeca, Nederland, Belgie, Ardennen, Spanje, Italie.
Bed Breakfast BB in Portugal DivineHome.
Het is belangrijk om u als eigenaar van een nieuwe bed breakfast in Portugal goed te laten informeren over uw verplichtingen, want de boete voor het niet naleven van de regels kan oplopen tot 40.000 euro; en dat zou toch een behoorlijke smet zijn op uw droom.
Bed en Breakfast.
Klik op een provincie om te zien in welke plaatsen er BB wordt aangeboden. Door op de plaatsen te klikken krijgt u een overzicht van de BB's' in die plaats. Bed-en-breakfast.nl helpt u om op eenvoudige manier een geschikte Bed Breakfast in Nederland te vinden.

Contacteer ons