Zoeken naar bed and breakfast overnemen

bed and breakfast overnemen
37 x Bed and breakfast te koop in Valencia Spanje.
Volledig werkende Bed and Breakfast in het centrum van Ayora. Het bestaat uit een woongeddelte voor de eigenaar met woonkamer, keuken, slaapkmer, badkamer, bedega, binnenplaats. De BB heeft verschillende aparte kamers met badkamers en twee slaapzalenmet badkamervoor groepen of een familie, ge Lees Verder.
Huizen en Kamers Buitenland Overige soorten Marktplaats.nl.
3 kamers 50 m Verkoop zonder makelaar. Prachtig gelegen Bed and Breakfast te koop in Portugal. Op anderhalf uur rijden van porto en een half uurtje van viseu ligt dit fraaie zonnige bed and breakfast, welke in zijn geheel te koop wordt aangeboden.
Bed and Breakfast overnemen? 30 x BB Te Koop in Nederland.
Daarnaast kan het overnemen van een bed and breakfast gunstig zijn, als de bed and breakfast al een goede naam heeft opgebouwd en daardoor mogelijk ook een bepaalde bezettingsgraad heeft. Daarnaast is het voordelig dat bij het kopen van een bestaande Bed and Breakfast meestal al vergunningen of inschrijvingen bij de gemeente geregeld zijn.
BB te koop in Frankrijk BBFrankrijktekoop.nl.
We ontvangen hoofdzakelijk gasten uit Nederland en België, maar de laatste jaren komen er ook steeds meer andere nationaliteiten over de vloer. Door de samenwerking met Airbb krijgen steeds vaker familie en vrienden groepen over de vloer uit Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.
Bed and Breakfast beginnen? Bed and Breakfast kopen of verkopen?
Wegens de drukke werkzaamheden voor Locatiescout zijn wij in 2012 gestopt met de exploitatie van onze eigen BB. In 2010 is onze BB Op" de Keizer" in Deventer, door de Stichting Bed and Breakfast Nederland verkozen tot op één na beste Bed Breakfast van Nederland 2010, en daar zijn wij reuze trots op!
Bed and breakfast, hotel of groepsaccommodatie kopen of verkopen BB, hotel of groepsaccommodatie kopen een droom.maak hem waar!
Al meerdere jaren een begrip in het prachtige zuiden van de Belgische Ardennen. BB, hotel of groepsaccommodatie kopen een droom.maak hem waar! Zoeken naar: Zoeken. BB, hotel, groepsaccommodatie, kopen, te, koop, verkopen, bed, and, breakfast, restaurant, bar, horeca, Nederland, Belgie, Ardennen, Spanje, Italie.
De BB ItaliaCasa.
Daarnaast is men zich vaak niet bewust van de keerzijde van een dergelijk leven: het opgeven van de zekerheid van een vaste baan, de moeilijkheden die eventuele kinderen zullen hebben bij het aarden in hun nieuwe omgeving en het harde werken in een horeca bedrijf om het een verwend publiek naar de zin te maken.
Bed and Breakfast De Oester.
Op een gegeven moment was het wel duidelijk dat zo'n' kasteeltje in de Dordogne wel heel verleidelijk en romantisch was als bed and breakfast, maar in onze situatie toch niet erg praktisch en we realiseerden ons dat we toch Zeeuwser waren geworden dan we hadden gedacht. En toen konden we in Yerseke de Bed and Breakfast De Oester overnemen.
Finca Kopen.
Bed and breakfast, prachtig Spaanse dorpshuis, met 4 slaapkamers. Dit prachtig gerenoveerde dorpshuis met een adembenemend uitzicht, biedt de traditionele ambiance van een echte Spaanse finca. Het biedt een zeer aantrekkelijk exterieur met 980 m2 grondstuk, een groot privé zwembad van 8 x 4m en een prachtig vergezicht; al met al is dit een zeer aantrekkelijk object om het hele jaar door van te genieten!
Hotels en Bed Breakfast te koop in Andalusië Villas Fincas.
Uitgebreid zoeken Zoekopdracht Alle woningen in Andalusië. Cadiz Malaga Granada Huelva Sevilla Cordoba Jaen. Ons team Diensten Informatiehandleidingen Network. op uw lijst. Hotels en Bed Breakfast te koop in Andalusië. Resultaat 17 woningen Hotels en Bed Breakfast te koop in Andalusië.
Camping en bed and breakfast te koop bourgogne.
Wonen 300 tot 400 000 EUR. Wonen 400 tot 500 000 EUR. Wonen 500 tot 700 000 EUR. Wonen vanaf 700 000 EUR. Woning per type. Campings, Hotels en restaurants. Huizen met karakter. Schuren en ruïnes. Bed and Breakfast. Kastelen en Landgoederen.

Contacteer ons