Op zoek naar leuke bed and breakfast amsterdam?

leuke bed and breakfast amsterdam
Home.
Bed Breakfast Batavia. Bed Breakfast Batavia biedt rust en privacy om de hoek van de Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat, twee van de gezelligste straten in Amsterdam waar u niet alleen leuke boutiques maar ook geweldige restaurants kunt vinden. Van Bed Breakfast Batavia loopt u in 10 minuten naar het Centraal Station of in 5 minuten naar de gezellige Jordaan.
De leukste overnachtingsadresjes met kids Kidsproof Amsterdam.
Het kan op Camping Zeeburg aan het IJmeer in Amsterdam. Neem het pontje en ontdek deze super leuke camping tussen het groen en toch midden in de stad! Een super hip hotel, met een geweldig restaurant en een overweldigend uitzicht vanaf het dakterras!
10x bijzonder en origineel overnachten in Amsterdam Skyscanner.
Actrice Camilla Braaksma en haar man, regisseur Guido Bouvy toverden een deel van hun huis om tot een uiterst stijlvol vijfsterren Bed Breakfast-hotel waarin verfijnde elegantie de boventoon voert. Hier slaap je uit de kunst in grote suites van zon 70 vierkante meter en word je s ochtends getrakteerd op een champagneontbijt. Een hotel voor een heel speciale gelegenheid! Foto: Breitner House Amsterdam. Volle Maan Houseboat Breakfast. Grachten, water en woonboten horen bij Amsterdam als kaas op een bruine boterham. Wat is er dan cooler dan overnachten op een historisch schip, aan de rustige Realengracht op de Westelijke Eilanden, vlak achter Amsterdam CS? Volle Maan House Boat and Breakfast is een klein, intiem boothotel voor twee.
Bed and breakfast overzicht Haarlem.
Wil je wél een leuke kamer voor een lage prijs? Kijk dan bij de kleine BB accommodaties die niet op deze websites staan; zie het overzicht. Volledig overzicht van bed and breakfast adressen. Op dit moment telt dit overzicht maar liefst 56 BB accommodaties in Haarlem. We doen onze moeite om dit overzicht zo compleet en juist mogelijk te houden. We hopen dat u ons het niet euvel duidt wanneer er ergens een stukje informatie niet meer 100% actueel is. Een overzicht van de stadswandelingen in Haarlem vindt u hier. Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord Holland. Deze middelgrote stad ligt aan de rivier Het Spaarne. Met zijn 160.000 inwoners is Haarlem na Amsterdam de grootste stad van Noord Holland.
JACKIE O bed breakfast Amsterdam.
De locatie, de faciliteiten en de unieke sfeer maken JACKIE Os Bed Breakfast hét ultieme logeeradres in de Amsterdamse Jordaan. COPYRIGHT 2017 JACKIE O BED BREAKFAST JORDAAN AMSTERDAM THE NETHERLANDS HOLLAND PAYS BAS DIE NIEDERLANDE WEBSITE MADE BY WEB GIRL.
Hét bed and breakfast overzicht van Amsterdam centrum. Vind een BB in de grachtengordel.
De meest favoriete plek om een bed and breakfast te zoeken is in de grachtengordel van Amsterdam centrum. De stad Amsterdam is te klein voor die enorme massa toeristen die dagelijks naar onze hoofdstad reist. De vraag is dan: hoe vind je dan nog een leuke BB voor een betaalbare prijs, op loopafstand van waar je moet zijn.
bnb Herengracht.
bed no breakfast in hartje centrum. Slapen aan de Amsterdamse grachten, de luxe van een hotel en de magie van een prachtig gerenoveerd 16e-eeuws grachtenpand, dat is onze adembenemende bnb bed no breakfast op de Herengracht in Amsterdam. Je ervaart de stad als een echte local op deze perfecte locatie in hartje centrum. De kamers van de bnb zijn modern, gevuld met hedendaagse kunst en van alle gemakken voorzien. De ligging is nabij alle leuke koffietentjes, bars, restaurants, en de wereldberoemde Negen Straatjes.
Luxe BB vlakbij Amsterdam.
Een bezoek aan Amsterdam is ideaal te combineren met een verblijf in het mooie en gastvrije BB River Garden in Zaandijk want in slechts 17 minuten bent u met de trein op het Centraal Station van Amsterdam! Terwijl u wel in de natuur en aan het water verblijft!
Welkom bij boerderij Strandvliet Bed Bubbels Strandvliet.
De locatie is perfect gelegen in landelijk gebied én op steenworp afstand van de stad Amsterdam. Laat je verrassen in deze unieke omgeving. Bed Bubbels Strandvliet heeft de persoonlijke sfeer van een Bed Breakfast en de vrijheid en mogelijkheden van een kleine vakantiewoning.
Hét bed and breakfast overzicht Amsterdam Noord.
Bed and breakfast Amsterdam Noord. Van meer dan 200 websites verzamelden wij de leuke en goedkope BB accommodaties voor jou. Zoek op: WOONBOOT CENTRUM NOORD ZUID OOST. Zoek op datum. Zoek op locatie. bekijk in de complete lijst de beoordelingen en de prijzen. Booking.com Bed and breakfast in Amsterdam. Amsterdam is dé bed and breakfast stad bij uitstek van Nederland.
RUST. Bed Breakfast Amsterdam city centre Home.

Contacteer ons